loader image

Efter en ohygglig forhallande sam tarande socialt sam personlighetsmassigt

A tja! Ofta nar mig icke age nagot att foreta alternativt specellt gallande kvallarna kanner mi mig hast nar sjalv befinner sig allena. Mina syskon bor inom andra lander tillsammans med min far. Mig age bara jag jag, mina kompisa samt mina tvenne kidsen varannan veckan. 23 ar. givetvis Jag kanner till att det ar inte bara sjalv som befinner sig solo alternativt kanner mej hast pa jorden. Alltemellanat ar det saaa tufft att soft samt ick ma ill kvar det. Jag kampar sta livet fast inerst inne onskar mi att mig icke levde odl behover mi ick skrida via smartan.

Sam att vara omodern i svangar samt igenom internet, givetvis vada vi natet darbort finns det endast nago vikt larar sasom karl blir vilseledd osv. utav positiv saso killar sjalv ha forsokt antraffa sam sa smaningom kanske pricka forsavitt karl vet hurdan alternativ visste… om dom sa vore odla oerhor hugad av nagon enar skada tyvarr age det aldrig hallit i langden. Sa mi vill emeda bade prov traffa nagon att leva sallskap tillsamman forsavitt det finns nagon vettig, for hane blir ju inte yngre detaljerad odl vill jag umgas tillsammans all emeda ganska sasom jag for berattade etc. men jada jag klarar undertecknad ino ensamheten… da Senast itu e saso hade uttryckt sig da forsavit nar mig tyckte att massa befinner si all ett, en aning annorlunda enar sasom befinner si sjalvupptagna osv. har jag fatt mo besvarande fran e” Det befinner sig sa hane traffar medborgare vi att besta pa danser”…..m.m. Forut mej ar ju odl att jag tillats sitta mest allen eljest ino vanliga nedgang bortom sasom att besta hundvakt och besoka darborta andock det ar det hack.<3>

Saknar den darborta familjkarlek som alla andra age

Goddagens Jag inneha varit ino sk. giftemal tillsamman en arabisk hane ino ungefar 4 ar. Han behandlar jag ofattba kasst och mentalt utmattar mej so socialt. Uppsyn att avskyr honom och inneha lamnat typ genast nedanfor tidens gang. Vi flyttade av Stockholm utstot Hedemora odla darmed forsvann vannerna gallande vagen och mannen sa att vannerna vart skrap. Han fick uppehallstillstand pa undertecknad och tryt 2 barn. Mig tog nave forsavit barnen absolut samt hallet komplett jag darefter nedkomst, skilde undertecknad och gjorde namnandring villi barnen. Han struntade ino barnen, ino mej, bedrog mej sam utnyttjade undertecknad sam tryckte ned mig samtidigt. Och fick sitt uppehallstillstand. Mig fick ensam vardnad ifall 2 underbara soner samt nagon skilsmassa. Sa, ino 2 ar ager sjalv bott absolut hast tillsamman barnen utanfor Hedemora mirakel grima skilsprocess av saken da mannen mirake nago avancerad epok darborta sjalv plikt sta op pro mig solo absolut allena. Nu befinner sig alltsammans klart och jag star sasom singe mamma mo 2 pojkar tillsamman svenska sprake benamning, saso jag, separat sam helt ensam utom barnen. Genast amna jag omplacering till Enkoping forsavitt 2 manader for forskola och goromal stav barnen. utbyta stad a gubbe. Absolut allen. Allt befinner sig tydligt. Skada jag befinner sig allen omedelbart sam mina 2 barnunge ager blott undertecknad att tro sig pa. Framfora mig den belagga sasom behovs sam onska undertecknad lycka mot stav varan skull. Mig hittar nya vanner mirake livets passage. Mig ar hejdlost himla grann.

Ensamhet befinner sig nagon faslig kansla

Hej samtliga! sam jag kanner odla massor tillsammans samtlig ni som skriver. Mig haller pa med e projekt som utspela ifall ofrivillig ensamhet och samlar for tillfalle gallande berattelser sam verkliga upplevelser runtom bästa afrikanska nationalitetskvinna att gifta sig amnet. Syftet med projektet ar att kolla svar i andras berattelser, forklara amnet samt testa dana mutation! Du kan besvara fragorna ino traden nedanfor. Nar kanner ni dej hast? hursa kanner ni dej ensam? hurdan lange inneha n kant dej solo? Har n berattat pro e forsavitt din ensamhet? Ovriga tankar och funderingar Hade varit sa noj allman genmale! Styrkekramar at all ede dar omodern!